En ekstra pels til hunden 

En ekstra pels til hunden 

Når vinteren nærmer sig, begynder de fleste at finde sine vinterjakker frem. Det bliver mørkere og koldere. Når dette sker, er det rart at kunne pakke sig ind en ekstra varm pels. På dette tidspunkt kan det ofte ske, at man glemmer hunden. Hunden har jo allerede pels. Men faktisk kan selv hunde fryse som os, når temperaturen falder.  

Derfor kan man med fordel forkæle sin firbenede ven med et hundedækken. Dette er en smart jakke beregnet til hunde. Hunde med meget kort pels kan faktisk godt have brug for et lille ekstra lag i vinterperioden. Man skal ikke frygte, at hunden ikke vil have jakken på. Den vil formegentlig hurtigt forbinde jakken med noget positivt; nemlig en gåtur.  

Et stort udvalg af hundedækken 

Ligesom med alt andet i vores materialistiske verden, findes der et utal af forskellige hundedækken at vælge blandt. Et dækken er ikke helt det samme som almindeligt tøj. Et dækken giver plads til mere bevægelsesfrihed. Denne er med til at holde hunden tør og varm under hele gåturen i kulden. Der findes selvfølgelig også mange forskellige størrelser at vælge imellem.  

I forhold til designs er der også uendelige valgmuligheder. Det handler i bund og grund mest om at passe så godt på sin hund i de koldere tider. Nogle hunderacer er bare mere skrøbelige overfor kulde. Hvor nogle racer er mere hårdføre. Man kan læse mere om sin hunderace i forhold til kulde online. 

Mere om hundejakker 

Man skulle måske tro, at store hunde er bedre til at holde på varmen. Dog er dette ikke helt korrekt. Hunderacer som stammer fra de varmere lande, har ikke altid en underpels. Et eksempel på en stor hund, som ofte fryser i vinterperioden i Danmark, er Mastiffer fra Frankrig. Til dem bør man overveje en ny hundejakke.  

Leave a Reply