Få god motion i Smilets By 

Få god motion i Smilets By 

Aarhus er en dejlig by, det er der vist ikke mange, der vil benægte. Her er alt hvad man skal bruge, når man er et moderne storbymenneske. Butikker, shoppingscentre, gågader, grønne områder. Her er masser af kulturelle tilbud og gode muligheder for at dyrke sport og motion. I det hele taget er Aarhus er by, som er god at bevæge sig i. Dens kuperede beliggenhed gør, at man får brændt kalorier af hver gang man cykler eller går en tur. 

Men også i Aarhus kan man blive lidt for magelig, og der kan sætte sig lidt ekstra kilo på sidebenene. De kan heldigvis trænes væk med nogle simple maveøvelser. Hos nysport.dk kan du finde en beskrivelse af ti gode maveøvelser, der kan hjælpe dig af med de overflødige kilo. Det er sådan set meget enkelt at lave dem, så man skal bare i gang. Og det sidste er jo netop ofte problemet. Ja, mam ved at der findes maveøvelser, men man kommer bare aldrig i gang. 

Sæt en alarm 

En måde at få gjort noget ved maveøvelserne på, er at fastsætte et dagligt tidspunkt, hvor man skal lave dem. Sæt alarmen i dit ur eller din telefon, så den kan hjælpe dig med at huske det, og så er det ellers bare ned på gulvet og træne, når alarmen går. Det er en meget enkel måde at få sat sig selv i gang på. Sig til dig selv: “Nå ja, jeg har jo lovet mig selv det her”, så får du det bedre gjort. 

Indløs din præmie 

Inden længe har du trænet din mave så meget, at det begynder at kunne ses. Flæsket forsvinder og din rigtige form kommer til syne igen. Så kan du stolt gå ud i Smilets By og smile til de andre. 

Leave a Reply