Få sundt og smukt hår med hårvitaminer

Få sundt og smukt hår med hårvitaminer

Vidste du godt, at der faktisk findes tilskud af vitaminer og mineraler, som du kan tage for at få et smukt og glansfuldt hår? Så hvis du går og drømmer om et sundere hår, så er det måske de smarte hårvitaminer, du skal prøve. Læs mere her. 

Håret betyder meget for vores selvbillede og vores selvtillid. Flere af os har en traumatisk historie i bagagen, hvor vi gik til frisøren og endte ud med en hæslig frisure. Har man haft sådan en oplevelse, ved man, at det påvirker selvtilliden meget, hvordan ens hår ser ud. 

Ud over en flot frisure er det også vigtigt med gode hårvitaminer til håret. Hvis dit hår får tilført de rette vitaminer og mineraler, vil dets naturlige tilstand nemlig være at være stærkt, skinnende og rigt på farve. Men hvis ikke dit hår får de nødvendige vitaminer, bliver det desværre mindre levende – og måske endda lidt trist – at se på. 

Hvilke vitaminer er gode for håret? 

Ligesom din krop har brug for en alsidig pallette af gode stoffer for at fungere optimalt, har dit hår faktisk også godt af en hel del forskellige vitaminer og mineraler. Håret har godt af både A, B, C, D og E-vitamin, og de har alle sammen nogle forskellige funktioner, der er gavnlige for håret. 

Når du får et tilskud af disse vitaminer til dit hår, bliver det sundt og smukt. Du vil slet ikke kunnet lade være med at svinge med det, og du vil få mod på og lyst til at style det på nye måder. Til det formål skal du selvfølgelig bruge de bedste hårprodukter, som dit hår har fortjent. 

Sådan skaffer du hårvitaminer 

Der findes mange brands, der fremstiller vitaminer specifikt til håret, altså de såkaldte “hårvitaminer”. Med en god hårblog, fx Hair Blog, kan du finde brugbare tests og guides. Her kan du finde mange forskellige hårvitaminer, og mange forskellige prisklasser, og du vil tit få et lille glas med en slags vingummier.  

Vingummierne kan fås med forskellig smag, fx æble eller tyggegummi, og når du spiser dem, indtager du altså også de super plejende hårvitaminer, så du kan få strålende hår. God appetit og rigtig god hårdag! 

Leave a Reply