Find det perfekte legetøjsopbevaring hos Little Happy

Find det perfekte legetøjsopbevaring hos Little Happy

Hos Little Happy har du muligheden for at finde det perfekte legetøjsopbevaring. Vi har alt fra kurve som ligner en svamp til de populære HAY kasser. Fælles for deres legetøjsopbevaring er, at de alle samme passer perfekt ind på børneværelset, fordi de har et pænt design, som sagtens kan være en del af indretningen. Det er et stort udvalg af opbevaring og der vil med sikkerhed være noget til barns værelse. Der er ingen tvivl om, at der er opbevaring til hver en smag.

Find legetøjsopbevaring på Little Happys hjemmeside eller via dette link: www.littlehappy.dk/legetojsopbevaring. Opbevaringen kommer i mange forskellige farver, former og størrelser. Det kan også være sødt at mix og match de forskellige opbevaringsmuligheder.

Stort udvalg af legetøjsopbevaring

Som sagt har Little Happy et stort udvalg af legetøjsopbevaring. Hvis du skal til at indrette børneværelset eller bare mangler nyt opbevaring til børneværelset, kan det være en god ide at lade barnet være en del af beslutningen. Når barnet har været med til at beslutte nogle forskellige ting vedr. deres værelse, vil de føle, at de har været med til at indrette det.

  • Svampe opbevaringskurv: Svampe opbevaringskurven har det samme motiv som en svamp og er super sød at have stående inde på børneværelset. Den kan stå ved siden af sengen og opbevare barnets bamser, så når barnet går i seng er bamserne lige ved siden af ham/hende.
  • HAY foldekasse: HAY foldekasserne er super populære og det er der god grund til. Foldekasserne har et pænt design, som gør, at man sagtens kan lade dem stå fremme og endda blive en del af indretningen. HAY kasserne kommer i tre forskellige størrelser, dette sikrer, at der er opbevaring til hele børneværelset
  • Lojo hylde: På Lojo hylden kan barnet selv stille sit legetøj op. Med en hylde har barnet mulighed for at stille sit legetøj frem på hylde, så kan legetøjet blive en del af indretningen og dermed også nemt tilgængeligt for barnet.

Indret et sødt børneværelse med massere af opbevaring

Når børneværelset kan indrettes så der er så meget opbevaringsplads, som muligt behøver du ikke at bruge de traditionelle transparente opbevaringskasser vi alle sammen kender.

Hos Little Happy kan du finde en masse forskellige opbevarings kasser, som du har mulighed for at bruge på børneværelset. Der findes mange forskellige slags de har nogle foldekasser, som kan opbevare alt fra perler til tøj.

Derudover har Little Happy også opbevaringskurve, som egentlig ikke ligner opbevaring og man ved først, at de er opbevaring, når man tager et tættere kig på dem.

Disse opbevaringskurve kommer som svampe, æbler, pære osv. Kurvene er super fine hver for sig , men kan også sættes sammen for at skabe en mere hyggelig stemning. Opbevaringskurvene er en sjov og alternativ opbevaring, men de er et hit blandt børnefamilierne.

Leave a Reply