Guide: Oplev Aarhus på budget 

Guide: Oplev Aarhus på budget 

Det behøver ikke koste det hvide ud af øjnene, bare fordi du skal på ferie i en af Danmarks større byer. Aarhus har mange oplevelser, som ikke koster noget eller kan opleves for et mindre beløb. Det kommer selvfølgelig også an på, hvad man vil se, hvor meget man vil se og, hvad budgettet er til. Her i guiden kan du læse mere om, hvad der er at opleve i smilets by.  

Aarhus – helt gratis! 

Aarhus er en spændende by, som byder på masser af liv og kultur. I forhold til seværdigheder er der er bredt udvalg, som man faktisk kan opleve uden, at det koster en øre. Et af de steder, man er nødt til at opleve når man er i Aarhus, er f.eks. Den Uendelige Bro. Denne smukke bro, som går i en cirkel ligger lige ved stranden. Så er det sommer når du skal til Aarhus, bør denne attraktion være på listen. En anden gratis oplevelse, som kan være relevant, er en tur omkring Væksthusene i Aarhus. Man kan blandt andet besøge tropehuset, hvor man kan lære en masser om planter eksempelvis. Og ganske gratis.  

Råd til ferien i Aarhus 

Nu er Danmark selvfølgelig heller ikke verdens billigste land at holde ferie i, men man kan gøre meget for at spare penge. Hvis det er en shopping tur, med oplevelser som koster penge, som man skal opleve i Aarhus, så kan det være man er nødt til at spare nogle penge op først. Måske er det planen, at man skal bo på et lækkert hotel og spise ude flere gange dagligt. Hvis dette er tilfældet, kan det være nødvendigt med en lille opsparing. Måske man skal kigge på at samle sine lån. Dette kan man med fordel læse om her – jubii.dk/tjenester/laan/samlelaan/. Det kan være fordelagtigt, hvis man har flere lån som er ved flere udbydere.  

Mange valgmuligheder 

Man kan også vælge at prioritere, hvad der er vigtigst på rejsen. Er det vigtigt at det er et hotel man bor på med morgenmad, eller kan man nøjes med at leje en ferielejlighed og selv købe ind til måltiderne? Rejser man alene, kan man også vælge at leje et værelse, eller bo på et kollegieværelse eller på et vandrehjem.  

Hvad er det vigtigste, at man får set når man er i Aarhus? Skal alle de ting, som koster penge at opleve, være på listen? Måske kommer man jo tilbage en anden gang, hvor det måske også er værd at gemme nogle oplevelser til den tid.  

Aarhus og de mange oplevelser 

Du får her et eksempel på nogle af de must-sees du finder i Aarhus. Så kan det jo være op til dig, om du skal se det hele eller blot vælge nogle ud. ARoS er det absolut must, hvis man er i Aarhus. Ikke nok med du kan se de spændende udstillinger, så er regnbuen også noget helt specielt. Et smut forbi Den Gamle By er en fantastisk oplevelse for både voksne og børn. Her kan man få et indblik i, hvordan livet nu engang var. Man bør også nyde noget god mad ved Åen i Aarhus, og tage en gåtur igennem Latinerkvarteret. Hvis man gerne vil prøve verdenskøkkenet, bør man tjekke Aarhus Streetfood ud, for spændende og varieret mad fra hele verden.  

Leave a Reply