Netflix vil forblive den førende streamingtjeneste

Netflix vil forblive den førende streamingtjeneste

De vil forblive den førende tjeneste i USA med 68,9 millioner forventede abonnenter i 2024, vurderer Statista. Det er en stigning fra anslået 63,6 millioner i 2019.

På trods af stærk konkurrence fra bl.a. Disney+, HBO Max og Peacock forventes Netflix at fortsætte sin dominans på det amerikanske streamingmarked. Dette skyldes til dels deres store katalog af originalt indhold, som har hjulpet dem til at tiltrække og fastholde abonnenter.

Netflix investerer også massivt i markedsføring og promovering for at sikre, at dets platform forbliver øverst på dagsordenen hos forbrugerne. For eksempel annoncerede selskabet for nylig et partnerskab med Comcast, som betyder, at Netflix vil være forudinstalleret på nogle af kabelgigantens set-top-bokse.

Fremadrettet vil Netflix have brug for  skal fortsætte med at producere originalt indhold af høj kvalitet og finde innovative måder at markedsføre sin platform på, hvis de vil holde sig foran konkurrenterne.

10 ting du kan se på Netflix og hvorfor du bør

1. Stranger Things: En gruppe børn i Hawkins, Indiana, undersøger deres ven Will Byers’ mystiske forsvinden. De finder snart ud af, at de er oppe imod en overnaturlig kraft, der ikke kun truer deres by, men hele verden.

Derfor skal du se den: Stranger Things er et nostalgisk tilbageblik på 80’ernes gyserfilm og sci-fi-klassikere som E.T. og The Goonies. Det er også et gribende mysterium med veludviklede karakterer og masser af twists og drejninger.

2. The Crown: Dette drama fortæller om dronning Elizabeth II’s liv, fra hendes tidlige dage på tronen til i dag.

Derfor skal du se det: The Crown er en overdådig produktion med stjernepræstationer fra  Claire Foy, Matt Smith og Vanessa Kirby. Det er et fascinerende indblik i det britiske monarki, og hvordan institutionen har udviklet sig gennem årene.

3. The Handmaid’s Tale: I en dystopisk fremtid er Amerika blevet overtaget af en totalitær regering, og kvinderne er blevet frataget deres rettigheder. En kvinde, June (Elisabeth Moss), er tvunget til at blive tjenestepige – et avlsredskab for den herskende klasse.

Derfor skal du se den: The Handmaid’s Tale er en rystende fortælling, der vil gøre dig dybt forvirret. Det er også en vigtig historie om kvinders rettigheder og om, hvor let de kan tages fra dig.

4. Black Mirror: Denne sci-fi antologiserie udforsker den mørke side  af teknologien og dens indvirkning på menneskeheden.

Derfor skal du se den: Black Mirror er en tankevækkende serie, der vil få dig til at sætte spørgsmålstegn ved din afhængighed af teknologi. Det er også utroligt velskrevet og instrueret med nogle virkelig fantastiske afsnit.

5. Narcos: Dette krimidrama fortæller om Pablo Escobars opstigning og fald, en af historiens mest berygtede narkobaroner.

Derfor skal du se den: Narcos er et fascinerende indblik i den colombianske narkohandel, og hvordan én mand kom til at dominere den. Det er også en brutal og voldelig serie, så vær advaret.

6. Stranger Things 3 (2019): I den tredje sæson af Stranger Things skal børnene i Hawkins håndtere eftervirkningerne af begivenhederne  fra den foregående sæson.

Derfor skal du se den: Stranger Things 3 er endnu mere spændende og spændende end de to første sæsoner. Det er også en fantastisk afslutning på serien, så gå ikke glip af den.

7. The Haunting of Hill House (2018): Denne gyserserie følger en familie, der flytter ind i et hjemsøgt hus og bliver terroriseret af de spøgelser, der bor der.

Hvorfor du bør se den: The Haunting of Hill House er en af de bedste gyserserier i de seneste år. Den er utrolig stemningsfuld og holder dig på kanten af sædet fra start til slut.

8. Mindhunter (2017): Dette kriminaldrama følger to FBI-agenter, der interviewer seriemordere i et forsøg på at forstå  deres motivationer.

Derfor skal du se den: Mindhunter er en skræmmende og ofte foruroligende serie, der vil give dig en følelse af ubehag. Den er også meget velskrevet og instrueret med gode præstationer fra skuespillerne.

9. Making a Murderer (2015): Denne true crime-dokumentarfilm følger historien om Steven Avery, som blev uretmæssigt dømt for voldtægt og tilbragte 18 år i fængsel, før han blev frikendt af DNA-bevis. Han blev derefter den hovedmistænkte i en mordsag.

Hvorfor du skal se den: Making a Murderer er en vigtig dokumentarfilm, der rejser spørgsmål om vores retssystem. Den er også utroligt spændende og vil få dig til at blive fanget fra start til slut.

10. Ozark (2017): Dette kriminaldrama følger en  en finansiel rådgiver, der flytter sin familie til Ozarks for at hvidvaske penge for et narkokartel.

Derfor skal du se den: Ozark er en glimrende skrevet og instrueret serie med fantastiske præstationer fra skuespillerne. Det er også en meget spændt og spændende serie, der vil holde dig på kanten af sædet.

Husk at du også bør kigge nærmere på streamingtjenesten HBO Max.

Leave a Reply