Pas på UV-strålerne

Pas på UV-strålerne

Huden er kroppens største organ. Det er det, som holder os sammen. Derfor udsættes huden også for rigtig mange ting, fordi den netop skal passe på alt indeni. Solens stråler er især hård mod vores hud. Heldigvis findes der produkter, som kan være med til at beskytte huden mod de kraftige UV-stråler.

For at undgå at huden beskadiges af solens stråler, kan man til fordel anskaffe sig en god dagcreme med solfaktor. Solcreme kan også bruges. Creme med solfaktor er dog en anelse smartere. En almindelig hudcreme kan føles rarere at tage i ansigtet. Solfaktor bliver hurtigt meget klistret. Ved brug af en dagcreme med solfaktor, slipper man for en masse bøvl.

Den bedste dagcreme med solfaktor

Hvis man synes, at det lyder interessant med solfaktor i dagcremen, så læs mere lige her. Den bedste creme mod solen, hjælper faktisk ikke kun mod UV-strålingen. Den beskytter også hudens barriere fra udefrakommende påvirkninger, så som kulde. De fleste dagcremer med solfaktor kommer med enten SPF15, 40 eller 50.

SPF står for hvor godt cremen beskytter huden fra UV-strålingen. Et højere SPF-tal beskytter mere og det modsatte med et lavere SPF-tal. Det bliver et slags ekstra lag på huden. På andenpladsen i Bapoons test kommer Origins A Perfect World SPF 40 Age-Defence Moisturizer with white tea. Denne er utrolig fugtgivende og samtidig oliefri. Derved slipper man for tilstopning af porer.

Vinderen af bedste dagcreme med solfaktor

Vinderen af konkurrencen endte med at blive Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF50. Den dækker i høj grad huden mod UV-strålingen. Den er dejlig blødgørende på huden. Huden elasticitet øges, så den føles ungdommelig og strammet op. Cremen bør påføres helst 30 minutter inden, man bevæger sig ud i solens stråler for optimal virkning.

Vindercremen

  • Kombineret fugtighedscreme og solfaktor 50
  • Virker rigtig fugtgivende
  • Er med til at reducere aldringstegn. Rynker opstår sværere ved brug af cremen
  • Nem at påføre

Leave a Reply