Storbyferie i Aarhus eller på eventyr i Norge? 

Mangler du inspiration til, hvor næste ferie-eventur skal gå til? Måske er du på udkig efter en miniferie i Danmark. Måske skal eventyret gå til en af de skønne nabolande. Måske, er det som du drømmer allermest om, faktisk en charterrejse sydpå, hvor du ikke skal foretage dig noget som helst. Ja mulighederne er mange, men måske du kan få lidt inspiration her i artiklen.  

Smilets By 

Det er altid spændende at være på miniferie i eget land. Særligt, når man besøger en by som eksempelvis Aarhus. Hvis du ikke har oplevet byen fuldt ud, så kan det altså varmt anbefales at komme på visit. Aarhus er en by, hvor der er masser at give sig til. Man kan sagtens nå at se og opleve en hel del på bare få dage. Med et par overnatninger i byen, kan man få et godt mix af kultur og seværdigheder. Tag på det spændende museum ARoS, opleve Latinerkvarteret og spis lækker middag ved Åen. Et besøg i Den Gamle By, er selvfølgelig også et must.  

Heja Norge 

Hvor heldig kan man lige have lov at være, at man er så tæt, påså storslået et land? Norge, er en af de destinationer som hele tiden topper på ranglisterne over lande, man bare skal opleve. Med den vildeste natur og dramatiske landskaber, er denne destination er must for alle naturelskere. Tag til Norge om vinteren og udlev dine drømme i sneen, mærk atmosfæres om sommeren og tag på hiking i fjeldet. Vil du gerne vide mere om Norge, så er værd at lære mere på landet, på nettet. Du kan også følge med i spændende nyheder om landet på www.dagens.no.  

Du kan selvfølgelig også booke en charterrejse, hvor du skal ligge ved poolen hele dagen, men de andre to valgmuligheder er altså også en tanke værd. God ferie! 

Leave a Reply