Tips og tricks: Oplev Århus med en sikker færdsel

Tips og tricks: Oplev Århus med en sikker færdsel

 Århus byder på mange spændende og kulturelle seværdigheder samt et pulserende byliv, hvilket gør det til en yderst attraktiv destination at drage mod. Det er en oplagt mulighed hvorpå man med blot få timers kørsel, kan opnå den perfekte gateway. Vi har derfor samlet en række tips og tricks til hvordan du nemt og sikkert kan glide gennem trafikken, og derved nå frem hurtigt og i god velbehold. 

At komme til Århus er heldigvis ganske simpelt, og det kræver hverken meget tid eller den store pengepung, at opleve den elskværdige by. Den billigste og mindst CO2-udledende transportform er uden tvivl toget. Er man dog ikke tilhænger af dette, er bilen den oplagte løsning. Her kræver det blot, at man sørger for at have koncentrationen og sikkerheden i orden. 

Hav autostolen i orden 

Er det hele familien der drager afsted, og har I derved mindreårige eller helt små spædbørn med på farten, bør I sikre jer, at autostolen er i orden. En autostol er dit barns største sikkerhed, og skulle uheldet være ude, kan den i givet fald redde dine børns liv. Der findes et stort udvalg af forskellige autostole, fx på Autostol.dk, og flere af dem er udviklet til forskellige aldersgrupper af børn. En fordel er derfor at undersøge forinden, hvorvidt dit barn har den rette autostol. 

Spænd sikkerhedsselen og fjern forstyrrende elementer 

En grundregel men også en af de vigtigste regler der er blevet sat i verden er, at man bør huske at spænde sikkerhedsselen. Derudover kan det være hyggeligt at høre musik eller foretage sjove lege undervejs for at gøre køreturen kortere. Sørg dog for, at personen der sidder bag rattet ikke lader sig forstyrre, men kan holde fokus på trafikken imens. 

Kør udenfor myldretiden 

Vil man gerne hurtigt frem og undgå trafik, bør man forsøge at vælge et tidspunkt som ikke falder ind i myldretiden. Det anbefales derfor at man kører meget tidligt om morgenen omkring kl. 05.00-06.00, hvilket også giver anledning til at få noget ud af ankomstdagen. 

Leave a Reply