Derfor skal du ikke spare penge på din seng

Derfor skal du ikke spare penge på din seng

Det er fristende at kigge efter slagtilbud, når det kommer til køb af kontinentalseng 120×200.Men det er ikke altid, at det er det smarteste at gøre. Hvorfor det ikke er det, det giver vi et indblik på i dette indlæg, hvor vi kommer ind på, hvorfor man ikke skal spare penge på sin seng.

Du bruger rigtig mange timer i den

Din seng er med garanti det sted, hvor du bruger det meste af dit liv, hvis man kigger på møbler. Det er det, fordi man i gennemsnit skal sove 8 timer pr. dag, når man er voksen. Det er tilsvarende, at du bruger i gennemsnit en tredjedel af din tid i din seng.

Hvis man sagde til en person, at personen skal bruge 8 timer pr. dag i deres bil, så ville de ikke spare på pengene, og købe det billigste de kan finde. Her vil de med garanti gå ud og finde en bil, som er dejlig at køre i, og som kører langt på literen. Der bliver altså tænkt over tingende.

Når man snakker senge, så burde man have samme tilgang til det, netop fordi man bruger så mange timer i den. Ved at købe en ordentlig seng, så kan man forbedre sin søvn, og undgå rygsmerter og lignende.

En god seng er en langtidsinvestering

Selvom 25.000kr eller 50.000kr lyder som mange penge i momentet, så er det ikke mange penge, hvis man deler det ud over en længere periode. Typisk, så kan man nemt bruge en seng i 10, ja endda måske 12 år. Hvis man køber en seng til 25.000kr, og har den i 10 år, så svarer det til, at man har betalt 208kr i måneden.

208 kroner lyder ikke som meget, hvis det kan være med til at give en bedre søvn, og dermed mere energi i hverdagen. 208kr lyder heller ikke af meget, hvis det kan være med til at modvirker, at man får ondt i ryggen eller nakken. Overvej derfor dette, når du er på udkig efter en ny seng.

Leave a Reply