Gode råd til dig som lige er flyttet til Aarhus

Gode råd til dig som lige er flyttet til Aarhus

Velkommen til Smilets By! For det første, så har du valgt dig en enormt spændende by at bosætte dig i. Hvad enten du er studerende og det er dit første besøg i byen, eller du er tilflytter på grund af arbejde. Det er aldrig helt nemt at skulle rykke teltpælene op og flytte til et helt nyt sted. Men heldigvis, har du valgt at flytte til en by, hvor der virkelig sker noget. Både på det kulturelle plan, men også generelt.  

Første skridt – kom godt på plads i boligen 

Det allerførste skridt, er at skabe et hjem man bliver glad for i Aarhus. Der betyder selvfølgelig, at der måske er et mindre eller større indretningsprojekt, du skal i gang med. Det kan være du skal have købt et plankebord i fyrretræ til spisestuen? Er der andre møbler du mangler, så har du dog nogle gode indkøbsmuligheder i Aarhus, så du skal ikke være bange for at du ikke kan finde det du mangler til indretningen.  

Tag på opdagelse i byen 

Når du er kommet på plads i boligen, eller bare trænger til et lille break fra de hjemlige projekter, så bør du tage ud at udforske byen. Leg gerne turist for en dag eller to, så du også har lidt en idé om, hvor du befinder dig henne i byen. Besøg eventuelt ARoS, eller gå en tur ned til Dokk1. Mangler du noget nyt tøj, kan du jo besøge Bruuns Galleri eller gå en ned igennem gågaden.  

Et nyt netværk 

Det kan være svært at flytte til en ny by, hvis man intet netværk har der. Derfor, kan du eventuelt gøre det, at du tjekker de sociale medier for events, hvor du kan møde andre. Det kan være der er nogle sociale arrangementer for tilflyttere. Er man studerende, så skal der nok ske nogle events helt automatisk.  

Leave a Reply